Bukse bleer. 8 stk. Str. Large

129,99 kr.

Buksebleer, størrelse Large

PlantsOrigins er en dansk serie af plantebaseret inkontinensprodukter fremstillet af åndbare materialer.

Hver ble kan indeholde op til 525 ml (~2,5 kopper) væske.

PlantsOrigins Buksebleer, Pull-Ups, Briefs, Trusser, underwear er nøje fremstillet med fokus på de bedste indholdsstoffer og bæredygtighed.

De indeholder hverken klor, syntetiske duftstoffer, lotion eller latex. Vi ønsker at give vores brugere en ren og skånsom oplevelse, samtidig med at vi minimerer potentielle gener.

Bleerne synker ikke!

Vores voksenbuksebleer har et patenteret design, der kombinerer funktionalitet og innovation. I PlantsOrigins’ buksebleer er der patenterede kanaler, så bleerne ikke synker, men fordeler sig langs buksen. Så selvom du har en fyldt ble, er det muligt at være fysisk aktiv.

De øverste lag i vores trusser er 100% biobaserede og har fremragende fugttransporterende egenskaber. De transporterer effektivt fugt væk fra huden, hvilket sørger for max tørhed og beskyttelse.

Vi bruger biobaserede materialer til bagsiden af vores produkt, hvilket sikrer et mere åndbart produkt.

Vores buksebleer har et 100% åndbart design, som giver luftcirkulation og mindsker risikoen for hudirritation eller ubehag.

PlantsOrigins inkontinensprodukter er også være gavnlige for kvinder, der oplever urinlækage under graviditetsperiode og efter fødslen.

Beskrivelse

Inkontinens buksebleer, størrelse Large er nøje fremstillet med fokus på de bedste indholdsstoffer og bæredygtighed.

Nedenfor kan du se, hvorfor vores buksebleer er helt unikke

 • Bløde og enkle
  Vores buksebleer har et blødt og enkelt design, der prioriterer høj komfort uden at gå på kompromis med ydeevnen. Vi ved, hvor vigtigt det er, at trusser sidder godt og er behagelige at have på.
 • Testet og godkendt af hudlæger
  Vi garanterer, at vores buksebleer er testet og godkendt af hudlæger, så de er egnet til følsom hud.
 • Fri for stærke kemikalier
  Vores bleer indeholder hverken klor, syntetiske duftstoffer, lotion eller latex. Vi ønsker at give vores brugere en ren og skånsom oplevelse, samtidig med at vi minimerer potentielle gener.
 • Plantebaserede toplag
  De øverste lag i vores bleer er 100% plantebaserede og har fremragende fugttransporterende egenskaber. De transporterer effektivt fugt væk fra huden, hvilket sørger for max tørhed og beskyttelse.
 • Plantebaseret bagside
  Vi bruger plantebaserede materialer til bagsiden af vores buksebleer, hvilket sikrer et åndbart og miljøvenligt design.
 • 100% åndbart design
  Vores Buksebleer har et 100% åndbart design, som giver luftcirkulation og mindsker risikoen for hudirritation eller ubehag.
 • Patenteret design
  Vores buksebleer har et patenteret design, der kombinerer funktionalitet og innovation. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter, så de altid opfylder vores kunders behov.

Vi ønsker at skabe buksebleer, der ikke bare har en enestående ydeevne, men som også prioriterer både miljøet og brugerens velvære. Vi tilbyder en bæredygtig og kropsvenlig løsning til dig, der har brug for pålidelig og behagelig inkontinensbeskyttelse.

PlantsOrigins
– kombinerer komfort, bæredygtighed og ydeevne