Trusse indlæg mini 46 stk.

104,99 kr.

46 mini trusseindlæg

PlantsOrigins er en dansk serie af plantebaseret inkontinensprodukter fremstillet af åndbare materialer.

Alle vores trusseindlæg er fremstillet af 100% åndbare, plantebaserede materialer og sikrer optimal komfort, mens de aktivt kontrollerer uønskede lugte. Oplev vores blide, miljøvenlige trusseindlæg til en let ufrivillig urinlækage.

Trusseindlæggene til inkontinens fås i forskellige længder og sugeevne, så du kan finde det indlæg, der fungerer bedst for dig.

De er lige så tynde som almindelige trusseindlæg, men overraskende sikre, og indkapsler hurtigt lækager, så de yder fremragende beskyttelse mod sporadiske dryp, når du dyrker motion, nyser eller ler.

Komfortable og behagelige, lader din sensitive hud ånde.

Beskrivelse

PlantsOrigins inkontinens trusseindlæg er nøje sammensat med fokus på indholdsstoffer og bæredygtighed.

Nedenfor kan du se, hvorfor vores trusseindlæg er helt unikke

 • Bløde og enkle
  Vores trusseindlæg har et blødt og enkelt design, der prioriterer høj komfort uden at gå på kompromis med ydeevnen.
 • Testet og godkendt af hudlæger
  Vi garanterer, at vores produkter er testet og godkendt af hudlæger, så de er egnet til følsom hud.
 • Fri for stærke kemikalier
  Vores trusseindlæg indeholder hverken klor, syntetiske duftstoffer, lotion eller latex. Vi ønsker at give vores brugere en ren og skånsom oplevelse, samtidig med at vi minimerer potentielle gener.
 • Plantebaserede toplag
  De øverste lag i vores trusseindlæg er 100% plantebaserede og har fremragende fugttransporterende egenskaber. De transporterer effektivt fugt væk fra huden, hvilket sørger for max tørhed og beskyttelse.
 • Plantebaseret bagside
  Vi bruger plantebaserede materialer til bagsiden af vores trusseindlæg, hvilket sikrer et åndbart og miljøvenligt design.
 • 100% åndbart design
  Vores trusseindlæg har et 100% åndbart design, som giver luftcirkulation og mindsker risikoen for hudirritation eller ubehag.

Hos PlantsOrigins skaber vi inkontinens trusseindlæg med en enestående ydeevne, samtidig med at vi giver bæredygtighed og vores kunders velvære højeste prioritet. Vi arbejder hele tiden på at levere en krops- og miljøvenlig løsning til dig, der har brug for pålidelig og komfortabel inkontinensbeskyttelse.

PlantsOrigins
– kombinerer komfort, bæredygtighed og ydeevne