Certificeringer

Vi skal bevare jorden. PlantsOrigins’ bidrag sker gennem miljøvenlig
komponenter, produktion samt genanvendelig emballage.

FSC-certificeret kerne

Certifikatbeskrivelse

Vores plantebaserede inkontinensindlæg har en absorberende biokerneblanding med FSC-certificeret træmasse, helt klorfri uden skadelige kemikalier.

AllergiCertificeret

Certifikatbeskrivelse

AllergyCertified-mærket sikrer, at samtlige ingredienser i produktet er blevet undersøgt for allergifremkaldende, hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer. Produkter, der bærer AllergyCertified-mærket, er desuden fri for tilsat parfume.
PlantsOrigins Inkontinens produkter er hypoallergenisk, ikke-giftigt for sensitiv hud. 

PETA Vegansk og Dyreforsøgsfri

Certifikatbeskrivelse

Mærker, der ikke deltager i dyreforsøg, har højere standarder og formulerer deres produkter med kvalitetsingredienser, der har dokumenteret historik med sikker brug. De undlader også skadelige kemikalier og toksiner, der kan være irriterende for din hud og farlige for din sundhed. Vores produkt blev udviklet uden nogen form for dyreforsøg, mens vegansk betyder, at produktet ikke indeholder nogen ingredienser af animalsk oprindelse.

Vores emballage er lavet af FSC-certificeret karton

Certifikatbeskrivelse

Hos PlantsOrigins er vi dedikerede til bæredygtige praksisser i hele vores produkts rejse, herunder vores emballage. Derfor bruger vi FSC (Forest Stewardship Council) certificeret karton med en Mix-mærkat til vores emballage.

Nordic Swan Ecolabel

Certifikatbeskrivelse

Kendt som Svanemærket, garanterer, at et produkt er fremstillet med så lille en miljøpåvirkning som muligt. Dette betyder, at det er et produkt med miljøcertificering, som er designet til at minimere belastningen på jordens ressourcer, vores miljø og din hud.
For at opnå dette mærke skal det pågældende produkt – både indhold og emballage – opfylde specifikke kriterier vedrørende produktion, brug og håndtering af affald.

(Audit godkendt og ansøgning er verserende)