Helle’s journal

Flere milliarder voksenbleer vil blive brugt i de næste 15-20 år i Skandinavien alene!

Med den forventede stigning i efterspørgslen efter voksenbleer i Skandinavien i de kommende år er det vigtigt, at virksomheder som PlantsOrigins.com fortsætter med at levere bæredygtige og miljøvenlige løsninger for at imødekomme behovene hos den aldrende befolkning uden at belaste miljøet unødigt. Helle 🙂

Det er faktisk vildt, vi bruger allerede tre gange så mange voksenbleer som børnebleer hvert år.

Og det er værd at bemærke, at hver gang man køber en almindelig voksenble, er den næsten helt lavet af plastik, nok til at fylde tre indkøbsposer!

Vi forventer en betydelig stigning i anvendelsen af voksenbleer i Skandinavien i løbet af de kommende år. Alene i Skandinavien vil der årligt blive brugt mere end 2,2 milliarder voksenbleer, og dette tal forventes at stige markant i takt med den aldrende befolkning.

Inden for de kommende 15-20 år forventes forbruget at stige med en faktor på 3, 8 og 10. Produktionen hos PlantsOrigins.com er præget af CO2-neutralitet og er drevet af vedvarende grøn energi.

Vi vil udfordrer konventionelle produktionsprincipper og følger en stringent virksomhedsetik, herunder fuld gennemsigtighed vedrørende produkt- og certificeringsinformation, CO2-neutralitet gennem udtagning af lavbundsjorde samt bidrag til miljøinitiativer.

PlantsOrigins anvender biologisk nedbrydelige materialer, herunder fibre fra biprodukter som sukkerrør og majs. Disse fibre er karakteriseret ved deres blødhed, absorberende evne og hypoallergeniske egenskaber, hvilket gør dem velegnede til inkontinensprodukter.

Vores produktion kræver minimalt vandforbrug og er fri for pesticider. Endvidere benytter vi biologisk nedbrydelige polymerer til den absorberende kerner og bagmateriale, hvilket sikrer naturlig nedbrydning og reducerer negativ påvirkning af affaldsdepoter og økosystemer. Og så er der den naturlig latex fra gummitræer, som vi anvender til de elastiske manchetter eller taljebånd, der sikrer optimal pasform og komfort.

Vores ”hotmelt” som er betegnelsen for den klæbemidlerne vi bruge er baseret på plantematerialer, sikrer en sikker forbindelse uden anvendelse af skadelige kemikalier og er certificeret af AllergyCertified.

Din ret til din bevilling

I dette YouTube-afsnit taler Helle kort om dine rettigheder og din bevilling, og hun deler også lidt om sin egen erfaring med at skifte til PlantsOrigins’ produkter

Fritvalgsordningen hjælper dig, når du får tilbudt et hjælpemiddel eller en bevilling fra kommunen i henhold til servicelovens § 10. Ved hjælp af fritvalgsordningen har du mulighed for at afvise kommunens forslag og i stedet selv vælge det hjælpemiddel, der passer bedst til dine behov.

Det eneste, du skal gøre, er at finde det ønskede hjælpemiddel, og kommunen skal stadig godkende det valg. Hos PlantsOrigins behøver du dog ikke bekymre dig om at betale hele prisen selv, da vi matcher din egenbetaling, så længe du har en bevilling fra din kommune. Dette betyder, at du ikke behøver at bruge en krone fra din egen lomme.

Når du finder det ønskede hjælpemiddel, refunderer kommunen det samme beløb, som deres bevilling ville have kostet. Og med vores rabat på din egenbetaling betaler du ikke mere for mere komfortable og åndbare inkontinensprodukter.

Som borger har du ret til at benytte fritvalgsordningen, hvilket giver dig mulighed for at vælge et andet hjælpemiddel. Fritvalgsordningen er således en mulighed for dig, der ønsker at tage ansvar for din egen sundhed og livskvalitet.

Det er noget, som mange finder attraktivt, hvilket har øget interessen for at finde hjælpemidler på det private marked.

Tis og tabu: At leve med inkontinens

Velkommen til vores YouTube-link her på webshoppen. 4 feb 2024

Vi er beærede over at have Helle Toftegård, bestyrelsesmedlem hos Kontinensforeningen, med os for at belyse dette vigtige emne.

Se med her, hvor Helle Toftegård deler sine erfaringer som en utrolig modig kvinde. Del begivenheden med dine venner og hjælp med at sprede budskabet om vigtigheden af at tackle inkontinens uden tabuer.

Cirka 500.000 danskere lever med inkontinens, og det er på høje tid at nedbryde tabuerne omkring dette problem. Over halvdelen af dem søger ikke lægehjælp af forskellige årsager, og endnu flere holder deres udfordringer skjult for familie og venner. lad os sammen skabe et støttende og oplysende fællesskab.

PlantsOrigins er dedikeret til at bryde tabuer og skabe bevidsthed om inkontinens gennem vores innovative bio-baserede inkontinensprodukter.

Vores brand har en vision om at gøre det mere komfortabelt og værdigt for enkeltpersoner, der oplever inkontinens, samtidig med at vi fremmer bæredygtighed og miljøvenlige løsninger.

Vi stræber efter at skabe et inkluderende samfund, hvor inkontinens ikke er et tabu, men snarere et aspekt af livet, der kan håndteres med værdighed og respekt. Gennem oplysning og åbenhed ønsker vi at bidrage til at ændre opfattelsen af inkontinens og fremme samtaler omkring dette emne, så alle kan føle sig støttet og forstået.

PlantsOrigins.com er mere end bare en leverandør af inkontinensprodukter; det er et brand, der arbejder på at skabe forandring, bryde stigman og give en stemme til dem, der lider af inkontinens. Vores mission er at skabe et rum, hvor alle kan føle sig selvsikre, komfortable og accepterede, uanset deres helbredsmæssige udfordringer.

Husk, du er ikke alene.