Blog og..

Tis og tabu: At leve med inkontinens

Velkommen til vores YouTube-link her på webshoppen. 4 feb 2024

Vi er beærede over at have Helle Toftegård, bestyrelsesmedlem hos Kontinensforeningen, med os for at belyse dette vigtige emne.

Se med her, hvor Helle Toftegård deler sine erfaringer som en utrolig modig kvinde. Del begivenheden med dine venner og hjælp med at sprede budskabet om vigtigheden af at tackle inkontinens uden tabuer.

Cirka 500.000 danskere lever med inkontinens, og det er på høje tid at nedbryde tabuerne omkring dette problem. Over halvdelen af dem søger ikke lægehjælp af forskellige årsager, og endnu flere holder deres udfordringer skjult for familie og venner. lad os sammen skabe et støttende og oplysende fællesskab.

PlantsOrigins er dedikeret til at bryde tabuer og skabe bevidsthed om inkontinens gennem vores innovative bio-baserede inkontinensprodukter.

Vores brand har en vision om at gøre det mere komfortabelt og værdigt for enkeltpersoner, der oplever inkontinens, samtidig med at vi fremmer bæredygtighed og miljøvenlige løsninger.

Vi stræber efter at skabe et inkluderende samfund, hvor inkontinens ikke er et tabu, men snarere et aspekt af livet, der kan håndteres med værdighed og respekt. Gennem oplysning og åbenhed ønsker vi at bidrage til at ændre opfattelsen af inkontinens og fremme samtaler omkring dette emne, så alle kan føle sig støttet og forstået.

PlantsOrigins.com er mere end bare en leverandør af inkontinensprodukter; det er et brand, der arbejder på at skabe forandring, bryde stigman og give en stemme til dem, der lider af inkontinens. Vores mission er at skabe et rum, hvor alle kan føle sig selvsikre, komfortable og accepterede, uanset deres helbredsmæssige udfordringer.

Husk, du er ikke alene.