Abonnementsbetingelser

Generelle oplysninger


Firma: PlantsOrigins ApS
Adresse: Klosterparkvej 18A 1, 4400 Kalundborg, Danmark
Brand: PlantsOrigins.com
CVR: DK-43225790
Etableringsår: 2022

Herefter benævnt som firma PlantsOrigins ApS eller som brand PlantsOrigins.com.

Kunde service

E-mail: contact@plantsorigins.com


Betaling ved abonnement


Tegner kunden abonnement hos PlantsOrigins ApS, brandnavn PlantsOrigins.com, kan der betales med kort eller faktura.

Ved betaling med kort, indtaster kunden kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre på det betalingskort, der benyttes. Hermed gives PlantsOrigins.com ApS tilladelse til at gemme betalingskortoplysningerne via Quickpay (Sikker online betaling med SSL kryptering) og accepterer, at der er tale om en tilbagevendende betaling af det valgte abonnement.

Der vil efter hver gennemført betalingstransaktion blive fremsendt en kvittering til den e-mailadresse, der måtte være oplyst fra kunden ved login/registreringen hos PlantsOrigins.com. Vi hæver første beløbet, når den enkelte abonnementslevering eller enkelte levering afsendes fra PlantsOrigins ApS, brandnavn PlantsOrigins.com.

Som kunde påhviler det dig at sikre, at kortet er gyldigt og ajourført. Får du et nyt kort, skal du huske at opdatere kortoplysningerne på din konto hos PlantsOrigins.com.

Ved ændring af kortoplysninger bliver det aktuelle abonnement slettet og et nyt oprettet. De nye kortoplysninger skal derefter godkendes.

Såfremt PlantsOrigins ApS ikke kan gennemføre en betaling ud fra angivne kortoplysninger, vil abonnementet blive sat i bero. Du vil derefter modtage en notifikation pr. e-mail. Abonnementet genoptages, når en opdatering af kortoplysningerne har fundet sted. Dette gælder uanset årsagen til at betalingen ikke kunne gennemføres.

PlantsOrigins.com kan der betales med Dankort og Visa.


Betaling


PlantsOrigins.com modtager online betaling med Visa / Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron, ApplePay.


Levering


Varen leveres direkte til døren igennem vores partner Shipmondo.com. Hvis du køber for over 500,- inkl. moms, betaler vi dit fragtgebyr. Hvis du køber for under 500,- inkl. moms, betaler du et fragtgebyr på 60 kroner pr. ordre.

Leveringstid for Danmark 2-3 dage i resten af Europa 3-5 dage.

Vi leverer ikke til postbox.

Vi kan desværre ikke levere varer fra webshop PlantsOrigins.com til en postbox. Men bor du i EU kan du godt handle i vores webshop, og vi vil så levere til en adresse i DK bestemt af dig, blot adressen er i Danmark.


Børn og unge under 18 år


Børn og unge under 18 år, skal have en tilladelse af deres forældre eller værge for at oprette et abonnement hos PlantsOrigins.com.


Abonnement


Når du vælger et månedligt abonnement, accepterer du, at er berettiget til at gennemføre transaktioner på dit betalingskort hver måned, indtil abonnementet opsiges.

PlantsOrigins ApS er kun berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på beløbet for den kommende abonnementsperiode. Ved køb af andre særskilte abonnement- eller enkeltprodukter skal beløbet godkendes af kunden.

Ved en betalingstransaktion sender en kvittering til den e-mailadresse, som kunden har angivet på sin konto hos PlantsOrigins.com.


Bindingsperiode


Kunder hos PlantsOrigins ApS kan opsige abonnementsaftalen med 14 dages varsel før ekspeditionsdagen – dvs. den dag hvor PlantsOrigins ApS skulle have afsendt kundens varer

Abonnementsaftalen er løbende og fortsætter til den opsiges.


Afmelding


I tilfælde af afmelding hæves der naturligvis ikke på kortet. Du har på din konto mulighed for at annullere dit abonnement. Ved eventuelle yderligere køb af enkelte produkter vil beløbet skulle godkendes af dig hver transaktion.

Afmelding af et abonnement skal ske senest 14 dage før ekspeditionsdagen – dvs. den dag, hvor PlantsOrigins ApS skulle have afsendt kundens varer. Ved en eventuel opsigelse kan du ikke ændre intervallet af abonnementsordningen i den pågældende måned. Opsigelsen gælder derfor for den forrige måneds registrering.

Du eller kan uden begrundelse opsige abonnementet med 14 dages varsel før ekspeditionsdagen. Du kan opsige / afmelde abonnementet ved at logge ind på din konto på PlantsOrigins.com eller ved at sende en e-mail til contact@plantsorigins.com.

PlantsOrigins ApS kan opsige abonnementet ved at sende en meddelelse til den e-mailadresse, som du har angivet på din konto hos PlantsOrigins ApS website, PlantsOrigins.com.


Tilbagekaldelse af tilladelse og indsigelse


Du kan til enhver tid ubetinget tilbagekalde din tilladelse til at vi fremover trækker et beløb på din konto. Herefter vil vi i stedet fremsende en faktura, hvis du ikke har opsagt aftalen.

Hvis du opdager en eller flere uautoriserede debiteringer, kan du gøre indsigelse over for din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen, medmindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.


Tilbagebetaling af abonnementsbetaling


Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Har du givet dit samtykke til, at leveringen kan gå i gang, og ønsker du alligevel at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve et beløb svarende til de modtaget produkter, hvoraf prisen vil være stykprisen på PlantsOrigins.com webshop. Betalingen er, for den del af abonnementsydelsen, der allerede er leveret.

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


Hvis der er noget galt med abonnementet?


Hvis du ikke er tilfreds med abonnementet, kan du kontakte os på contact@plantsorigins.com.

Købelovens mangelsregler kan ikke finde anvendelse på abonnementer. Om du har 2 års reklamationsret efter reglerne i købeloven afhænger derfor af, hvilken ydelse, der skal leveres i henhold til abonnementsaftalen.

Hvis der er tale om levering af varer er nedenstående gældende:

  • Du kan reklamere over fejl og mangler, der var tilstede på leveringstidspunktet i indtil 2 år efter levering af varen. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
  • Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?


Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Forbrugerbeskyttelse


Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:


Klagemuligheder


Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her:

Ved klage skal vores e-mailadresse angives: contact@plantsorigins.com samt hjemmesiden du har købt varen på (indsæt i handelsbetingelser link).