Inkontinens

I vores rejse gennem livet støder vi på mange udfordringer, nogle synlige og andre usynlige. Et problem, der påvirker millioner verden over, men stadig er omgærdet af unødvendig stigmatisering, er brugen af voksenbleer på grund af inkontinens.”

PlantsOrigins er en dansk produkt serie, med produktion i europa der udelukkende består af biobaserede komponenter fremstillet af åndbare materialer. Det 100% åndbare design sikrer luftcirkulation, og mindsker dermed risikoen for hudirritation eller ubehag. Med komponenter af naturlig og åndbar plantefiber, hvilket reducerer varme, rødme og irritation.

Vores inkontinens trusseindlæg i ultra, normal og ekstra lange størrelser sikrer optimal komfort. Oplev vores blide, miljøvenlige trusseindlæg til let ufrivillig urinlækage. Trusseindlæggene fås i forskellige længder og sugeevne, så du kan finde det indlæg, der fungerer bedst for dig.

Alle vores trusseindlæg er fremstillet af 100% åndbare, plantebaserede materialer og sikrer optimal komfort, samtidig med at de aktivt kontrollerer uønskede lugte. Oplev vores blide, miljøvenlige trusseindlæg.

PlantsOrigins pull-ups, briefs, trusser, undertøj, voksenbleer – kært barn har mange navne – er nøje fremstillet med fokus på de bedste indholdsstoffer og bæredygtighed. De indeholder hverken klor, syntetiske duftstoffer, lotion eller latex. De øverste lag i vores buksebleer er 100% plantebaserede og har fremragende fugttransporterende egenskaber. De transporterer effektivt fugt væk fra huden, hvilket sikrer maksimal tørhed og beskyttelse. Vi bruger plantebaserede materialer til bagsiden af vores produkter, hvilket sikrer et mere åndbart produkt.

Vores buksebleer til inkontinens har et 100% åndbart design, der giver luftcirkulation og mindsker risikoen for hudirritation eller ubehag.

PlantsOrigins ultratynde inkontinens dag- og natbind har et toplag af blødt, naturligt og åndbart plantefiber. Bindene er designet specifikt til personer, der oplever let og hyppig inkontinens både om dagen og natten.


 Jeg vil gerne bede om en pakke pull-ups str. Large. De er super om natten fordi de er til at ånde i. Dorthe R


Fra en 89 årig dame “Det var virkelig nogle dejlige bleer! De var slet ikke så varme at have på som XXXX bleer,” Skriver den pårørende. Jeg havde givet hende jeres bleer fra jeres prøvepakker til min mor.


Det øverste lag i vores produkter er 100% plantebaserede og har et fugttransporterende egenskaber. De transporterer effektivt fugt væk fra huden, hvilket sørger for max tørhed og beskyttelse.

Vi bruger plantebaserede materialer til bagsiden af vores produkt, hvilket sikrer et mere åndbart produkt. Konklusion: 100% åndbart design, som giver luftcirkulation og mindsker risikoen for hudirritation eller ubehag.

Derudover indeholder hverken klor, syntetiske duftstoffer, lotion eller latex. Vi ønsker at give vores brugere en ren og skånsom oplevelse, samtidig med at vi minimerer potentielle gener.

Vores produktserie består udelukkende af plantebaserede inkontinensprodukter fremstillet af åndbare materialer.

Det 100% åndbare design sikrer luftcirkulation, og mindsker dermed risikoen for
hudirritation eller ubehag.

Vores produkter indeholder komponenter af naturlig og åndbar plantefiber, hvilket
reducerer risikoen for varme, rødme og irritation.

Test selv med en gratis prøvepakke Her